Voorwaarden

Gebruik van persoonlijke informatie

'Stichting Stockrooz’ respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Door de site stokrooz.nl te gebruiken stemt u in met dit beleid. Veranderingen van dit beleid zullen op deze bladzijde vermeldt worden. Wij gebruiken uw gegevens om uw bezoek en eventuele donaties zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. 'Stichting Stokrooz’ zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw opdracht of donatie.

'Stichting Stokrooz’ gebruikt de verzamelde gegevens om haar donateurs de volgende diensten te leveren:

 

  • Als u een donatie plaatst, hebben we uw naam, e-mail adres en betaalgegevens nodig om uw donatie uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het doneren bij 'Stichting Stokrooz’ zo aangenaam mogelijk te laten zijn slaan wij, met uw toestemming, uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw donatie en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u informatie geven die u mogelijk interessant vindt.
  • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar de stokrooz@gmail.com

 

Veilig betalen

'Stichting Stokrooz' zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het doorgeven van uw quiz resultaten binnen stichting Stokrooz of donatie. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij 'Stichting Stokrooz'.

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Wanneer u een donatie geeft, wordt gebruik gemaakt van Mollie B.V. 

 

Cookies

Stichting Stokrooz maakt geen gebruik van cookies. 

 

Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen via:

Email: stokrooz@gmail.com

 

Stichting Stokrooz

Kvk: 68706316

Anemoon 16, 6721ZB

Bennekom, The Netherlands